Неограничена испорака

 
повеќе од 10 години ИСКУСТВО ВО ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА
Им помагаме на луѓето да заштедат време, да го подобрат нивниот живот, остварувајќи комуникации, како во деловниот, така и во приватниот живот.


 
 
 

Наши услуги

 
 
 
 
 
 
 

Транспорт

 

 
 
Нудиме светски транспортни и инфо-логистички услуги за широк спектар на индустрии. Со повеќе од една деценија посветеност и експертиза во транспорт и оптимизација на синџирот на логистика, на нашите клиенти им обезбедуваме консултации и персонализирани решенија за да го направат нивниот бизнис поуспешен.
 
 
 
 
 
 
 

Шпедиција

 

 
 
Принципите на шпедиција се засноваат на ефикасен и исплатлив пренос на стоки кои се одржуваат во добра состојба во текот на нивните патувања. За да се постигне ова, Ира транс стана експерти во управувањето со логистиката неопходна за да се осигура дека стоката пристигнува навреме и во првичната состојба.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
ИРА ТРАНС е транспортна компанија од кои постои од 2009 год. Со професионален тим нудиме транпортни и логистични мегународни услуги.Целта на нашата компанија е задоволство на нашите клиенти,достава на секоја вид од роба сигурно и на време.Ние како компанија поседуваме лиценци внатрешен и мегунареден транспорт и многу други лиценци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
[ Страница 1 од 2 ] Следно
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
Прашања? коментари? идеи?Ве молиме стапете во контакт со нас користејќи го формуларот подолу.

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*